PEBROTS DEL PIQUILLO AMB VERDURETES I FORMATGE DE CABRA
Per a 4 persones:
· 16 pebrots del piquillo per farcir
· 4 rodanxes de formatge de cabra
· 4 rodanxes de formatge de cabra
· salsa de tomàquet
· verdura del temps
· 2 cebes ratllades
· un grapat de formatge ratllat
Daurem la ceba i, quan està apunt, afegim verduretes del temps tallades petites. Quan ja van quedant toves i quasi estan llestes, s'afegeix el formatge de cabra, també tallat, i es va lligant. Quan ja ha quedat desfet, afegim a la barreja unes cullarades de salsa de tomàquet i remenem. Ho passarem per la batedora fins a obtenir una pasta fina amb la que farcirem els pebrots. Els prepararem a una safata a la que posarem salsa de tomàquet i on repartirem per sobre el formatge ratllat. Acabar de coure entre 20-30 minuts al forn i servir.
* Recepta inclosa a "Receptes amb molt de gust", Bonpreu.
LLOM FARCIT D'OLIVES, PEBROT I OU DUR
· la peça de carn de porc a farcir (cap o canya de llom)
· pebrot escalivat o una llauneta de pebrot
· olives sense pinyol
· pebrot escalivat o una llauneta de pebrot
· olives sense pinyol
· 2-3 ous durs
· una ceba
· 1-2 tomàquets
· una copa de conyac o de xerès
· diversos grans d'all
· fulles de llorer
Tallar la carn a filets molt prims, com si féssim llibrets, sense acabar de fer tall. Farcir-ho amb les olives, el pebrot i els ous durs. Sellar-ho passant la peça de carn per una cassola amb oli ben calent i reservar. Posar la ceba, el tomàquet, els grans d'alls i les fulles de llorer a la mateixa cassola i donar-li unes quantes voltes. Afegir la carn i regar-ho tot amb el conyac o el xerès. Deixar coure fins que la carn sigui tendre. Passar ls ingredients de la cassola, sense la fulla de llorer, per la batedora i fer-ho servir com a salsa. Servir tallat primet.
* Recepta obtinguda a : http://mome-mome-cuina-mome-texas.blogspot.com/
* Recepta obtinguda a : http://mome-mome-cuina-mome-texas.blogspot.com/
NATILLES DE PINYA
Per a 6 persones:· 1/2 l. de llet
· 100 ml. suc de pinya
· 150 gr. de sucre
· 30 gr. farina de blat de moro (Maizena)
· 30 gr. farina de blat de moro (Maizena)
· 6-8 rodanxes de pinya
· 4 ous
Barrejar i batre la llet, la pinya, el sucre i el suc. Escalfar-ho lentament sense que arribi a bullir. Batre apart els ous i afegir-hi la farina de blat de moro disolta en una mica de llet. Abocar-ho amb la primera barreja i tornar-ho a posar al foc sense parar de remenar. Retirar-ho abans no bulli i posar-ho als recipients en què se servirà. És molt digestiu.
* Recepta obtinguda a : http://lacuinadecasa.blogspot.com/
5 comentaris:
Hola, Montse, moltes gracies, per la teva resposta, el teu catering molt bo, i ja he vist que ets una cuinera de primera, felicitats i bon any, gracies.
Dono fe que el dinar d'Any Nou va ser un èxit. Estava tot molt bo. Del primer plat fins als postres, li poso un 9/10.
Que sàpigues que, aquesta i la resta de receptes que darrerament has penjat, les farem ;-) Què bones semblen totes!!!
La veritat és que jo crec que tots els puc millorar, però el farcit que em va sobrar del primer, per exemple, el vaig aprofitar servint-lo amb escarola, com si fos una salsa d'aquestes espesses de fruits secs i era tan bo...
huuuummmm... tot el que porti fruits secs em torna boja!! ;-ppp
Publica un comentari a l'entrada