dijous, 1 de gener del 2009

Càtering d'Any Nou

Com anunciava ahir, aquí venen les receptes del càtering que hem portat avui a casa del Pac i la Mercè:

PEBROTS DEL PIQUILLO AMB VERDURETES I FORMATGE DE CABRA

Per a 4 persones:
· 16 pebrots del piquillo per farcir
· 4 rodanxes de formatge de cabra
· salsa de tomàquet
· verdura del temps
· 2 cebes ratllades
· un grapat de formatge ratllat

Daurem la ceba i, quan està apunt, afegim verduretes del temps tallades petites. Quan ja van quedant toves i quasi estan llestes, s'afegeix el formatge de cabra, també tallat, i es va lligant. Quan ja ha quedat desfet, afegim a la barreja unes cullarades de salsa de tomàquet i remenem. Ho passarem per la batedora fins a obtenir una pasta fina amb la que farcirem els pebrots. Els prepararem a una safata a la que posarem salsa de tomàquet i on repartirem per sobre el formatge ratllat. Acabar de coure entre 20-30 minuts al forn i servir.

* Recepta inclosa a "Receptes amb molt de gust", Bonpreu.

LLOM FARCIT D'OLIVES, PEBROT I OU DUR

· la peça de carn de porc a farcir (cap o canya de llom)
· pebrot escalivat o una llauneta de pebrot
· olives sense pinyol
· 2-3 ous durs
· una ceba
· 1-2 tomàquets
· una copa de conyac o de xerès
· diversos grans d'all
· fulles de llorer

Tallar la carn a filets molt prims, com si féssim llibrets, sense acabar de fer tall. Farcir-ho amb les olives, el pebrot i els ous durs. Sellar-ho passant la peça de carn per una cassola amb oli ben calent i reservar. Posar la ceba, el tomàquet, els grans d'alls i les fulles de llorer a la mateixa cassola i donar-li unes quantes voltes. Afegir la carn i regar-ho tot amb el conyac o el xerès. Deixar coure fins que la carn sigui tendre. Passar ls ingredients de la cassola, sense la fulla de llorer, per la batedora i fer-ho servir com a salsa. Servir tallat primet.

* Recepta obtinguda a : http://mome-mome-cuina-mome-texas.blogspot.com/
NATILLES DE PINYA
Per a 6 persones:

· 1/2 l. de llet
· 100 ml. suc de pinya
· 150 gr. de sucre
· 30 gr. farina de blat de moro (Maizena)
· 6-8 rodanxes de pinya
· 4 ous
Barrejar i batre la llet, la pinya, el sucre i el suc. Escalfar-ho lentament sense que arribi a bullir. Batre apart els ous i afegir-hi la farina de blat de moro disolta en una mica de llet. Abocar-ho amb la primera barreja i tornar-ho a posar al foc sense parar de remenar. Retirar-ho abans no bulli i posar-ho als recipients en què se servirà. És molt digestiu.

* Recepta obtinguda a : http://lacuinadecasa.blogspot.com/

5 comentaris:

Mome ha dit...

Hola, Montse, moltes gracies, per la teva resposta, el teu catering molt bo, i ja he vist que ets una cuinera de primera, felicitats i bon any, gracies.

Anònim ha dit...

Dono fe que el dinar d'Any Nou va ser un èxit. Estava tot molt bo. Del primer plat fins als postres, li poso un 9/10.

Natsuki ha dit...

Que sàpigues que, aquesta i la resta de receptes que darrerament has penjat, les farem ;-) Què bones semblen totes!!!

Sita ha dit...

La veritat és que jo crec que tots els puc millorar, però el farcit que em va sobrar del primer, per exemple, el vaig aprofitar servint-lo amb escarola, com si fos una salsa d'aquestes espesses de fruits secs i era tan bo...

Natsuki ha dit...

huuuummmm... tot el que porti fruits secs em torna boja!! ;-ppp